Noniin, nyt tuli sitten blogi avattua.
En ole koskaan pitänyt mitään blogin tyyppistä enkä edes tiedä lukeeko tätä kukaan...
Enivei, pokeria tullu läiskittyä netissä noin vuosi(oikealla rahalla). Matkanvarrelle mahtuu monta katki menoa ja muutamia enemmän tai vähemmän hienoja nousuja.

Nettipokerin löysin netistä sattumalta kun googlettin sanaa pokeri ja unohdin i-kirjaimen ja ensimmäinen linkki oli pokerroom. Sivua selaillessa huomasin pelin nimeltä Texas Hold'em, katselin pelin sääntöjä ja ajattelin että minkäköhän laista olisi pelata sitä. Sivuilta latasin sitten ohjelman ja tein accountin ja eikun pelaamaan. Leikkiraha pöytä löytyi ja peli alkoi, ensimmäiset jaot olivat softan opettelemista mutta se vaivainen 1000$ hävittiin nopeasti. Uutta suoleleen kun vanha kuolee sanoo vanha sanonta, niin sitä tehtiinkin, sain loihdittua uudet 1000$ jotka nopeasti myös hävisin,yllätys yllätys.
No 2x1000$ oli päivittäinen laikkiraha päivitys joten rahat olivat loppu, ei muutakun googleen ja hakuun uusia paikkoja noh niitä löytyikin Bettson ja Casinoeuro. Kuten kaikki pidempään pelanneet tietävät ei sillä leikkirahalla enää jaksa pelata mutta silloin..., 6h mahtoi vierähtää ulos ikkunasta katsomatta kun pelailin pokeria.

Muutama kuukausi leikkirahalla pelattuani löysin aivan uskomattoman jutun, FREEROLLIT.
Voit voittaa rahaa eikä tarvitse maksaa mitään, tässä vaiheessa tein pokeriurani tyhmimmän teon, rekisteröidyin monelle eri saitille freerollien perässä(ei tietoakaan boonuksista jne).
Frolleja tuli tahkottua muutama viikko ja sainpas tienattua ensimmäiset dollaritkin mitkä kävin pelaamassa rahapöydässä, muistan sen jaon missä menetin 25$, minulla oli Kalle väri ja kaveri veti runner runner A värin riveriltä, seurasi armoton vitutus ja  päätin että en koske enää pokeriin.Miten kävikään parinpäivän päästä löysin pokeri aiheisia foorumeita mutta en kiinnittänyt niihin suurta huomiota, mutta laitoin sentään yhden kirjanmerkkeihin.

Pari päivää myöhemmin löysin kirjanmerkeistä pokerisivut.comin, muutaman viikon seurailin ja lueskelin viestejä.Nyt polerisivut.comista on tullut päivittäinen osa elämääni ja en voisi kuvitella päivää jolloin en voisi katsastaa uusia viestejä(taidan olla riippuvainen :D).