Tässä nyt lupaamani teksti, kirjoitus virheet sallittakoon hieman ölyttä nauttineena. Ja anteeksi 1h3min myöhässä :P

Minun MTT strategia

Selostuksen ymmärrettävyyden kannalta jaan turnauksen 4 osaan:

1 - Alkuvaihe

2- Keskivaihe

3- Loppuvaihe ja pelaaminen ennen rahasijoja

4- Grande Finale, rahoilla ja finaalipöytä edessäpäin!

***************************************

1 - Alkuvaihe

Ensimmäisen ‘’levelin’’ otan rauhallisesti ja seurailen tilannetta, monet hakevat tässä vaiheessa chippejä allineillä mutta minun mielestäni on turhaa ottaa riskejä tietämättä pelaajista yhtään mitään. Poikkeuksia ovat kuitenkin isot parit AA,KK ja QQ. JJ jää pois tuosta ryhmästä koska tämä käsi on ‘’epävarma’’ joten pyrin sillä limppaamaan ja saamaan setin flopista. Alkuvaihe yksinkertaisuudessaan eloonjäämiskamppailu.

Muutaman levelin kun olen ottanut ‘’rennommin’’ alan pelaamaan kunnolla. Peli tyylini on Tight Aggressive(pre flop)- Neutral(post flop), joten aika tiukkaa ja kurin alaisesti pelaan mutta turnauksen loppua kohden löysään otetta.

Sopiva biisi tähän vaiheeseen olisi

The Rasmus - Chill

 

2- Keskivaihe

Kuten edellisessä kappaleessa sanoin alan jo hieman löysäämään ja pelaamaan aggressiivisemmin mutta en liikaa.

Allinejä maksan jos on siihen aihetta. Monen pelaajan potteja vältän koska nämä ovat juuri niitä missä tulen menettämään chippejä (ainakin minä), joten tyydyn noin 2-3 hengen potteihin mieluiten 1v1 jossa on paremmat mahdollisuudet saada chipit kotiin.

Sopiva biisi: Bee Gees - Staying Alive

 

 

3- Loppuvaihe ja pelaaminen ennen rahasijoja

 

Yhdistän nämä kaksi kohtaa koska nämä kulkevat minusta käsikädessä.

Pelini muuttuu tässä vaiheessa todella aggressiiviseksi,

Ryöstelen blindejä heikoilta pelaajilta ja pieniltä stackeiltä, koska monet pelaajat alkavat vastaavasti tiukentamaan peliään rahasijojen lähestyessä.

Monilla pelaajilla on tässä vaiheessa chippejä niin vähän että tippuminen on kiinni muutamasta jaosta. Pienet stackit ovat tässä vaiheessa herkempiä menemään allin koska heillä ei ole aikaa odotella hyviä kortteja. Suuret kortit ovat arvokkaita näillä hetkillä joten jopa TK:lla allinin maksaminen voi olla suotavaa.

Isot stackit oletettavasti painavat päälle jos siellä on vähäänkään turnauspelin omaava pelaaja.

Joten jos sinulla on iso snack käytä tilanne hyväksi ja yritä varastella blindejä. Re-raisen olen todennut hyväksi tässä kohtaa turnausta, moni pelaaja ajattelee varastamista mutta korotus on yleensä se 1BB blindin päälle joten jos sinulla on chippejä niin korota reilusti jolloin vihu joutuu miettimään onko maksaminen sen arvoista.

Biisi valintani: Guns And Roses - Knocking On Heavens Door

 

4- Grande Finale, rahoilla ja finaalipöytä edessäpäin!

Kun ollaan päästy rahasijoille niin moni pelaaja huokaisee helpotuksesta ja alkaa pelaamaan rennommin. Kannattaa jatkaa ryöstelyä mutta pitää muistaa että monilta pelaajilta on turhat paineet lähteneet ja he pelaavat vapaammin .

Tässä vaiheessa laitamme kappaleen nimeltä: Paul Stanley - Live to win soimaan.

Finaalipöydän pelistä en kauheasti voi kertoa koska tilanteet ovat erilaisa, mutta muutamia seikkoja.

Kannattaa tarkkailla vihujen stackien kokoja ja tunnista pelaajat ketkä yrittävät sinnitellä sijoja ylöspäin. Oletettavissa on että pöydässä on kaksi suurta stackiä jotka yrittävät pelailla pikku stackit pois, tai sitten ei! On tullu jopa vastaan sellainen chipleader joka meni finaalipöydässä sitouttikin ja selvisi sijalle 3 vain odottelemalla, noh tästä ei kannata ottaa mallia vaan lähteä pelaamaan perus peliä ei turhia riskejä mutta silti pelotonta pokeria. Reraise edelleen käytössä jolla voidaan ryöstää blindit. Jos ja kun olet voittanut turnauksen laita seuraava biisi soimaan:

Queen

- We are the champions

Jos näillä ohjeilla pääsit hyviin sijoituksiin turnauksessa hyvä niin.

Tämähän oli vain oma näkemykseni/kokemukseni turnauksista joten en vastaa hävityistä buy-inistä J