Nyt tuli sitten pelattua turnaus, sijoitus 32(pelaajia n.350) ja 105$ taskussa. Turnaus ei eronnut 5$ turnauksista millään ihmeellisellä tavalla, ainoita eroja olivat pelaajamäärä ja tiukka imago. Alussa peli sujui ihan mukavasti ja saatiin stacki tuohon 5k. Sitten alkoi pakasta tulla kortteja joilla fisukaan ei pelaisi, taisi 27 tulla 3 peräkkäin isoon blindiin. Kuten jo sanoin turnauksessa vallitsi tiukka ilmapiiri, 5hengen potit olivat harvinaisia ja 2-3 pelaajan potit normaaleja.Blaindien ryöstely kuului myös aktiivisesti turnaukseen,(ja muistutan että ei sillä  SB tai BB aina ole huonoa kättä!). Muutamalla pikku stackin tiputtamisella sain nostettua stackini 12k joka olikin suurin stack koko mitä minulla oli turnauksessa.

Kun pelaajia oli enää 60 jäljellä(50 rahoille) alkoi pakasta tulla pelattavia käsiä, KJ,AQ,JJ jne, mutta mutta ei niillä chippejä taottu, joka kerta kun sain pelattavan käden vihulla suurempi kikkeri vastassa.Stack tippui 5k jolla sinniteltiin 32 sijalla.Viimeinen käsi turnauksessa oli KJ jolla menin allin, vihu maksaa ja näyttää 99, flopista vihuu saa neloset ja turnaus loppui siihen.

Ihan hyvä fiilis tästä turnauksesta, mutta hieman jäi hampaan koloon nuo kikkeri häviöt. Noh, uutta matoa koukkuun ja kohti parempia sijoja. Tästä hyvä jatkaa!